1 maand
gratis
Milon Cirkel
klik hier!

Lees hieronder het mooie bericht van ons tevreden lid   Loes van den Hout!

Een beetje van Imke een snufje van Sandra en de rest toch echt van mezelf....

28 Juni 2016 proefles PT bij Imke, helaas was Imke ziek. En nam PT-Robin deze vakkundig over. 
Maar woensdag 29 Juni kwam poging twee, ik had kennismaking met Imke, wat vond ik het spannend. Want ja ze is wel een stuk kleiner maar die spieren, wat zal ze wel niet over me denken? 
Gelukkig het verliep goed meteen concrete afspraken. En samen een doel gemaakt Imke luisterde en ik voelde me gehoord en gezien en vooral serieus genomen!
Want ja, dat ik overgewicht had en dat er wat moest gebeuren wist ik ook wel! 
Mijn doel: 
Gewicht verliezen, maar boven al conditie opbouwen, en mezelf fitter voelen. En nu 14 oktober 2016 Sport ik nog steeds bij Total Fit, mijn Personal Training abonnement van een half jaar loopt nog even. En daar ben ik blij mee. Ik ben 18 kg afgevallen, voel me veel fitter en een ander mens. De grote drempel van Total Fit is toch niet zo hoog blijkt wel, en ik voel mezelf daar vanaf dag 1 gewaardeerd gerespecteerd en boven al ik mag en kan, mezelf zijn. Samen met een mooie fanatieke aanpak van Imke en haar collega's is dit het resultaat. En net als Imke altijd zegt, jij hebt het gedaan. Ik ben me toch wel bewust van het feit dat dit de goede aanpak is en was voor mij, persoonlijke aanpak, lange termijn denken en er een levensstijl van maken. Daarbij het voedingsschema van Sandra wat nu ook steeds meer mijn levensstijl wordt brengt me dat ik nu heel heel voorzichtig durf te gaan zeggen misschien is dit het wel. En wordt dit mijn leven, 3 a 4 x sporten in de week. Bewegen in plaats van........ Want dit werkt voor mij. Ik ben er nog lang niet, en zal zeker door moeten zetten, met vallen en opstaan maar het begin is er en dat wil graag met jullie delen omdat ik trots ben op Imke maar ook wel een beetje op mezelf.

Loes Pt


Lees hier het mooie verhaal van tevreden klant Kim van Liempd.

Hallo allemaal, mijn naam is Kim van Liempd. Ik sport sinds 5 maanden bij Total Fit met personal trainer Robin Straver. Dat is 1 keer per week en daarnaast sport ik zelf nog 2 keer per week. Ik was helemaal niet sportief maar dat ben ik nu wel en het is een verslaving geworden, vooral de PT-training met Robin vind ik geweldig ! Zelfs mijn man sport nu met Robin omdat hij ziet wat het doet met mij. Soms heb ik echt geen zin, dat zeg ik eerlijk , het is erg druk en heb er mijn leven op aan moeten passen en met een gezin en baan erbij is best zwaar ! Maar als ik dan weer een broek aan trek die te groot is geworden of mijn riem een gaatje strakker kan doen dan weet ik waar ik het voor doe. Ik zou willen dat ik eerder was begonnen want ik ben nog nooit zo fit geweest, alles wordt strak en ik ben sterker geworden zowel lichaamlijk als geestelijk. Ik ben van xxl naar m gegaan en houd veel meer vanzelf dan ooit tevoren. Ik raad het ook iedereen aan want je hebt niet alleen een stok achter de deur maar ook iemand die je tot het uiterste laat gaan. En daarbij ook nog iemand die verstand heeft van wat hij doet en waar hij mee bezig is. Robin heeft een deur geopend in mijn leven en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor!

Kimpt

Lees hieronder het mooie verhaal van een zeer tevreden Celia!

Ik kom net weer thuis van een training bij Sandra en ik ben heel enthousiast. Na jaren van diëten waarbij ik weinig resultaat boekte (Weight Watchers, Cambridge, diëtiste, acupunctuur, noem het en ik heb het geprobeerd) was Sandra mijn laatste hoop… Ik ben altijd heel slank geweest totdat ik kinderen kreeg. Na onze zoon, 15 jaar geleden, bleef er 10 kg aan zitten, daarna kregen we een tweeling, twee meiden van 13, en ook daar bleef 10 kg van hangen. Inmiddels ben ik erachter dat ik een traag werkende schildklier heb en dat mijn stofwisseling bijna niet meer werkt. Sandra wil dit middels voeding en training omhoog krijgen. Ik ben nu een maand bezig. Het voedingsschema is heel goed vol te houden! Ik moet veel meer eten dan ik gewend was en vooral het eten van veel meer eiwitten is wennen. Daarnaast heb ik een trainingsschema dat bestaat uit 1x per week cardiotraining en 1x per week krachttraining wat je zelf doet, maar wel volgens een schema van Sandra. En 1x in de week heb ik een afspraak met Sandra waarbij ze eerst naar je voedingsdagboek kijkt en de week doorneemt. Daarna komt het (soms spannende) weegmoment en dan ga je met haar trainen. Als iemand vraagt wat je dan moet doen, vergelijk ik het altijd met de trainingen bij het Tv-programma Obese. Het is iedere week anders, het went niet, ze zoekt je grenzen op maar het geeft zoveel voldoening! Ik heb getwijfeld of ik het wel aandurfde, maar ik had dit veel eerder moeten doen. Vooral omdat ik voor het eerst sinds jaren resultaat zie, op de weegschaal maar ook aan mijn lichaam en dan ben ik pas een maand bezig! Dus ik ben blij! Ik heb dan ook maar een advies als je twijfelt: zet die stap! De begeleiding is erg fijn, ze geeft veel advies over de voeding en heeft echt veel kennis in huis, ook als je iets mankeert. Daarnaast stuurt ze gelijk bij als het in de trainingen niet lekker loopt of als je ergens last van hebt. Sandra is aankomend half jaar mijn personal trainer en we zijn heel benieuwd waar ik over een half jaar ben. Ik heb er zin in!

Groetjes Celia

Celia Pt

  

DSC04606 (1)

Mijn verhaal! Het verhaal van Ans;

Sinds de pubertijd beheerst mijn gewicht mijn leven.
Ik kan wel zeggen dat ik 'n eetverslaafde ben.
In 1978 stapte ik mijn eerste lijnclub binnen en sindsdien ben ik met de kilo's bezig.
Ik kon met gemak 30 kilo afvallen maar even zo snel kwam het er weer aan.
Alles op dieet gebied heb ik geprobeerd en geen afvalprogramma is me onbekend.
Maar het was altijd maar tijdelijk en na vele jaren van jojo-en bereikte ik zo'n 3 jaar geleden een ,,topgewicht,,!!! het kon zo niet langer, ik kreeg kwaaltjes en pijntjes,was kortademig en snurkte s'nachts als een bouwvakker,
Toen heb ik toch weer geprobeerd om te gaan afvallen en tot mijn verbazing ging het weer en had ik de motivatie ergens gevonden, ik ging hardlopen, stapje voor stapje en wilde ook naar de sportschool, ben toen begonnen met spinning 1x in de week bij TotalFit en kwam tot de ontdekking dat een sportschool niet ..eng .. is.
Met afvallen ging het zo goed dat ik in 2.5 jaar tijd bijna 50 kilo!! kwijt was.
Maar…ik had veel moeite om mijn gewicht stabiel te houden en voelde dat het weer door mijn vingers gleed.
Ik kwam langzaam weer kilo's aan en hoe meer ik er mee bezig was hoe slechter het ging.
Toen ik 'n keer aan het trainen was heb ik Jan-Maarten aangesproken en mijn verhaal vertelt.
Hij zei :,, ik heb iemand die jou daarmee kan helpen,, en stelde me aan Sandra voor.
Het klikte tussen ons eigenlijk meteen en ik dacht: die kan me weer op het juiste spoor zetten!!
We zijn samen rond de tafel gaan zitten en kreeg een voeding en trainingschema waar ik vanaf dag 1 lekker in zat.
Ik was voorheen eigenlijk helemaal verkeerd bezig, at veel te weinig, kilo's fruit en soms ging ik trainen met alleen 'n kopje soep!!
Sandra zou voor 3 maanden mijn personal trainer worden en zouden we 1x in de week samen trainen en op de weegschaal, ook samen mijn voedingschema doornemen dat ik elke dag bij moest houden.
Nu zijn we 3 maanden verder en hebben we een prachtig resultaat !!! vele kilo's eraf, vet weg en spieren erbij !! Ik voel me SUPERFIT!!!
En het mooie is ik ben veel meer gaan eten, ik lijn niet meer…maar eet gezond!!
Lekkere tussendoortjes, zelfs chocolademelk ( waar ik zo van kan genieten) na het sporten.
Ik sport 4 x in de week, 2x kracht trainen,1 x spinnen en body balance.( en ik vind het nog leuk ook!)
Onze 3 maanden zijn wel voorbij maar Sandra wil toch 1x in de maand samen trainen en op de weegschaal, dit geeft mij een heel fijn gevoel….. want eens 'n verslaafde altijd 'n verslaafde, maar ik moet ermee om kunnen gaan.
Sandra is voor mij een hele goede personal trainer, we hebben dit samen gedaan!! altijd kan ik mailen/ app-en.,altijd heeft ze een luisterend oor als het goed gaat maar zeer zeker als het niet zo goed gaat.

Nog 1 jaartje en dan ben ik 60!!! maar zo voel ik me niet, ik geniet van mijn nieuwe leven zonder overgewicht, ik ben een jonge oma voor mijn kleinkids en een totaal andere partner voor Sjaak mijn man…hij blijft maar zeggen dat hij zo trots op mij is!!
IK WIL HET ZO HOUDEN DIT LEVEN BEVALT ME WEL!!

Ans

Geweldige ontwikkelingen van Total Fit
Al meer dan 15 jaar ben ik lid van Total Fit. De ontwikkelingen zijn opvallend goed.
De directieleden Sjon en Jan Maarten timmeren flink aan de weg en de instructeurs/instructrices zetten hun beste beentje voor. Regelmatig vernieuwingen zoals nieuwe apparatuur, aanvulling van groepslessen en als klap op de vuurpijl kortgeleden de investering in een nieuw pand.
Ook voor de leden weer een extra boost om te komen trainen.
Monique ,mijn personal trainer, is zeer enthousiast en een stimulans om goed te trainen. Een extra dimensie om met Monique te trainen, is samen op reis gaan, ze gaat met je mee op vakantie !!
Op de laatste nieuwe loopbanden zit een display met een aantal programma's, parcoursen en videobeelden. Zo kun je heerlijk op de weg gaan wandelen of hardlopen, met of zonder helling, in prachtige gebieden. Ik ben al in Amerika, Australië en op Hawaiï geweest.
Je krijgt weer een vakantie-idee als je al lopende, op het display om je heen kijkt, het parcours van de bergen, dalen, riviertjes en bruggetjes volgt, en zoals deze week een route heb gevolgd langs de Niagara-watervallen. Daarna nog trainen bij de Milon cirkel, een ideale training voor spieren en conditie. Het leuke van de Milon cirkel is ook nog dat je thuis op de computer kunt inloggen, en de trainingsresultaten bekijken kan (zoals grafieken, hartslag, wattage, enz.). Ik hoop nog lang te blijven trainen bij Total Fit.
groet, Frans de Bie*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Frans

----------

Op donderdag ren ik altijd mijn vaste rondje op de loopband. Ben heeft mij op een ongedwongen manier laten zien hoe ik met een meer gevarieerde training mijn prestaties kan verbeteren. En ik merk resultaat...!! Ben, een leuke kerel, geeft goede tips en adviezen dus uiteindelijk een leukere training!
groet, Pascale Poirters*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Ben

 -----------

We sporten al enige tijd bij Total Fit te Vlijmen.
Mede door de profesionele begleiding van oa Robin Straver bevalt dit ons goed. Altijd vriendelijk en tijd voor een praatje. Hij weet waar die mee bezig is. Ook op het gebied van kracht-training een topper.
Mvg Harry en Natascha van Bladel.*
* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.
 

Robin1

Helly weet je te motiveren om steeds, bewust, iets zwaarder te trainen. Daarnaast komt ze altijd even gezellig kletsen, ook heel belangrijk! Ze zorgt ervoor dat ik lekker blijf trainen!
groeten, Liesbeth Revet*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Helly 

----------

Imke geeft goede Spinningles waarbij ze het motiveren en controleren voorop stelt. Ze maakt het altijd weer gezellig, we komen met plezier sporten bij haar!
Groet, Leen Kik.*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon. 

Imke

----------

Mijn fysiotherapeut Jos had gezegd dat het goed voor mij was om met Milon te beginnen. Ik had er eerst niet zoveel zin in maar mede dankzij instructrice Monique wordt het toch nog leuk. Ik mag het maar een keer per week doen door mijn handicap. Maar ik stap er altijd uitgeput vanaf, dus dan moet het wel werken. Na twee rondjes Milon voel ik me voldaan en energiek!
Groetjes Susanne.*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Susanne

----------

Spinnen op donderdag bij Rene is super! Fijne vent, goede muziek en goede lessen. We komen graag in zijn lessen en gaan met een voldaan gevoel weer naar huis!
groeten van de donderdagavond groep!*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon. 

 Rene

----------

Van 78 kilo op vakantie in Shanghai naar 63 kilo in Vlijmen bij Total Fit…....
Hallo, ik ben Carolien Kentgens en dit is mijn verhaal......
Op 1 augustus 2013 ben ik begonnen met sporten (Slim Belly) bij Total Fit. Na 2 weken sporten was ik al 3centimeter kwijt in omvang.
Na 3 maanden was ik 8 kilo kwijt. Nu na anderhalf jaar ben ik 15 kilo en 22 centimeter in omvang kwijt. Met 3x 1,5 uur trainen per week eerst krachttraining en daarna cardiotraining met Slim Belly.
Mijn voedingspatroon is gezonder geworden met groente en fruit en veel water drinken. Ook gevarieerd eten met yoghurt muesli crackers en in de warme maaltijd etc. Ik voel me ook veel fitter en energieker en geniet van alles. Ook dankzij de goede begeleiding en steun van de trainers van Total Fit en mijn man. Het sporten is ook leuk om te doen ik kijk er altijd naar uit als ik er weer naartoe ga!
Groetjes Carolien.*

* Total Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Carolien2    Carolien1  

 

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag geopend van 08.30-22.00
Vrijdag geopend van 08.00-21.30
Zaterdag en Zondag geopend van 09.00-12.00

Kinderopvang (gratis)

Maandag t/m Vrijdag geopend van 09.00-11.00

GROEPSLESSEN VRIJDAG


 

DANSZAAL

COMBI-ZAAL
09.00 Senioren-fit  
10.00 Total Body Balance  
08.45 Spinning 
10.00 -